Studenti tulumarili ispred doma: Bilo ih je stotine, nitko nije imao masku

Izvor: net.hr

Studenti zagrebačkog Sveučilišta odlučili su se u petak navečer zabaviti na ulicama ispred Studentskog doma Stjepan Radić, a kako se čini, bilo ih je stotine, bez ikakvog poštivanja epidemioloških mjera.

Uslijed dvomjesečnog zatvaranja ugostiteljskih objekata, studenti ovog Sveučilišta svoju su zabavu pronašli na ulicama ispred doma. Iz fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama, studenti su bili nagurani u gužvama, a čini se da ni nitko nije imao zaštitnu masku. ‘Beroš na aparatima’ i ‘Dolazim u Zagreb’ bili su komentari na društvenim mrežama, a čini se da nikome nije smetalo ovakvo okupljanje mladih.

“Mogu razumijeti želju za druženjem i da je mladima dodijala korona, ali da ih se ovoliko okupilo i da se toliko ne pridržavaju mjera. Ako na ovakvima svijet ostaje, na svijetu će živjet puno manje ljudi”, bio je jedan od komentara. Osim studentskog doma, izgleda da je u posljednje vrijeme omiljeno okupljalište mladih i Mladost, a alkohol koji ne mogu kupiti poslije 22 sata, mladi mahnito nabavljaju kod studenata koji prodaju domaće vino.

Policijska uprava zagrebačka zasad se nije oglasila o ovom događaju, ali prema fotografijama čitatelja objavljenih na portalu Net.hr, čini se da su na mjestu događaja bili policajci, piše Net.hr.



Komentari