Stojak: Prijedlog koji ste odbili prije šest godina danas je potreba jer ste strajbali naše novce na svoje grandiozne promašaje!

Damjan Tadic / CROPIX

Gradski zastupnik i predsjednik zagrebačkog HNS-a Tomislav Stojak komentirao je smanjenje financiranja gradskih stranaka u naknada za zastupnike.

“Smanjenje financiranja stranaka i naknada za zastupnike i vijećnike stiže pred Gradsku skupštinu!

Gradonačelnik se konačno oglasio, danas nam je preko stručne službe Gradske skupštine dostavljen prijedlog da se za 50% do kraja ove godine smanji financiranje stranaka iz gradskog proračuna koje imaju zastupnike u Skulštini, kao i naknade gradskih zastupnika i vijećnika u mjesnim odborima i gradskim četvrtima za 30%!

Tomislav Stojak: Građani Zagreba trebaju grad i politiku koja brine o njima i njihovim problemima



Na to samo imam reći – dobro jutro gradonačelniče!

Naime, kada sam još prije 6 godina predlagao u Skupštini smanjenje naknada za 50%, onda je vaša tadašnja i današnja najbliža suradnica hladno rekla da je to čista demagogija i populizam!

Tomislav Stojak traži da se hitno povuče odluka o poskupljenju grobnih naknada

Danas je to nasušna potreba jer ste strajbali naše zagrebačke novce na svoje grandiozne promašaje!

Imam ja za Vas gradonačelniče još bolji prijedlog – predložite da svi (i stranke i zastupnici i vijećnici) najmanje do kraja ove godine (a može i dulje) rade besplatno, bez ikakve naknade!! Budimo pravi primjer našim sufrađanima koji su ostali bez svojih domova nakon potresa!”

⁉️[Smanjenje financiranja stranaka i naknada za zastupnike i vijećnike stiže pred Gradsku skupštinu!] ⁉️Gradonačelnik…

Gepostet von Tomislav Stojak am Mittwoch, 22. April 2020

Komentari