Što se događa? Ostavku na visokoj funkciji podnio još jedan član Domovinskog pokreta

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Nakon Miroslava Škore u Domovinskom pokretu podnesena je ostavka i na još jednoj visokoj funkciji.

Ostavku je podnio i glavni tajnik stranke Darijo Žepina.

Pismo kojim je objavio ostavku prožeto je emocijama i osvrtom na dosadašnji rad.

Na kraju pisma Žepina poručuje kako je “ne želi da njegova pozicija i dužnost u stranci bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova”.



Priopćenje kojim podnosi ostavku objavljeno je na Facebook stranici Domovinskog pokreta te ga prenosimo u cijelosti.

“Dragi prijatelji,

vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao sam se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni”, stoji u priopćenju koje potpisuje Darijo Žepina, a koje je objavljeno na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

“Uvijek smo išli dalje uzdignuta čela, zajedno sa svima vama. Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke. Na žalost, neki od nas na tom putu posustaju, donose drukčije odluke, imaju druge životne želje i ciljeve.

Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske”, piše.
“Život ide dalje, prihvatimo činjenice onakvima kakve jesu, budimo čvrsti, jaki i ponosni na daljnjem putu i jačanju Domovinskog pokreta. Ne sumnjajte nikada u uspjeh, on je neupitan.
Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro. To ovim pismom i činim”, piše.

“Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke”, napisao je Žepina.

Komentari