Stipe Petrina otkrio čiji je sin provalio u tatin sef i ukrao 650 000 kuna!

Dok mediji bruje o nesvakidašnjem slučaju ‘krađe iz tatinog sefa’ za čiji povod još nemamo informaciju je li bila riječ o iznudi maloljetnika ili, kako nagađa lokalni medij,da je riječ o tome da se maloljetnik htio ‘svidjeti’ i na taj način pridobiti prijatelje, prilikom čega je svom ocu, navodno HDZ-ovom moćniku, ukrao čak 650 000 kuna, Stipe Petrina na svom je Facebook profilu prilično sigurno napisao o kome je točno riječ, ali i iznio ozbiljne optužbe.

Petrina tako otkriva kako je riječ o sefu Gorana Pauka, župana Šibensko-kninske županije, navodeći pritom kako je, kada je u pitanju ovaj HDZ-ovac i policija, riječ o organiziranom kriminalu..

”Da je to slučajno učinio moj potomak naslov bi bi “Kontraverzni načelnik STIPE PETRINA bla, bla, bla, kada je u pitanju GORAN PAUK ŽUPAN ŠIBENSKO – KNINSKI Policija, Mediji (se BOJE objaviti ime i prezime) i ODO ŠIBENIK ŠUTE !!! Zašto?? Jer su SVI spomenuti UMREŽENI!!

Želite konkretna imena??? Nema problema. Dajte si malo truda i pročitajte sve zapisnike sa sjednica županijske skupštine od 2013. do 2020. jedno 20 puta sam JAVNO govorio o toj UMREŽENOSTI i INSTITUCIJAMA ORGANIZIRANOG KRIMINALA u županiji Šibensko-kninskoj. Dajem riječ na sljedećoj ću PONOVNO govoriti. Od vas samo tražim da me PODRŽITE posebno vi stanovnici Šibensko – kninske županije!”, napisao je Petrina na društvenim mrežama.



Policija pak još uvijek nije iznijela nikakve informacije o ovom nesvakidašnjem događaju.

Međutim javio se župan Pauk

U kratkom SMS-u odgovoru na upit portala Dnevno.hr šibenski župan Goran Pauk kratko je rekao da ne želi ništa komentirati na tu temu i da će sve komentare o slučaju dati šibenska policija kad završi obradu.

Komentari