Stigao odgovor Dežulovića: Tužno je da se Milanović priklanja na stranu lokalnog tajkunčića, koji je u potpunosti HDZ-ov izum

screenshot

O napadu hrvatskog predsjednika, Zorana Milanovića na novinara i kolumnista Borisa Dežulovića, danas smo već pisali, ali nismo morali dugo čekati na odgovor samod Dežulovića.

Napad Milanovića

Milanović je Dežulovića napao ovim riječima: “Boro od Piska, Ragnar za siromašne, nesposoban prikladno odgovoriti na činjenicu da laže o činjenicama, danas, u nekom polupismenom tekstuljku, laže dalje.”

“Nagrađivano piskaralo i sitni picaškandal, a ne novinar, bezobrazno laže da sam prije pet godina „hodočastio šatorašima”. Naravno, istina je drukčija. Ne suprotna, nego baš drukčija.”

Odgovor Dežulovića

Dežulović mu je, za početak, rekao da on od ovoga nema ništa: Ne smeta meni, može on govoriti što god hoće, to mi čak i laska. Naime, nisam ja ni Njonjo ni Plenki, ne mora na meni zarađivati punte, jer ja od te borbe nemam ništa, nisam ja političar.”


“Mi se možemo svađati kad god hoće, meni je problem što predsjednik Republike cijelu ovu priču svodi na kafansku svađu kakvu vodi s njonjama i plenkijima, obezvređujući svoju funkciju. Mi govorimo o otimanju i devastaciji državne, zajedničke imovine.”

Zatim mu je poručio da ne bude licemjeran i da se prisjeti nekih svojih izjava: “Podsjećajući se izjave samog Zorana Milanovića, koji je na početku kampanje obećao da će se, citiram, “boriti protiv strasti i pohlepe u otimanju tuđeg i zajedničkog”. Podsjetio bih Milanovića na tu izjavu.”

“Neka se ostavi vikinga, ragnara, njonja i plenkija, neka se posveti borbi protiv otimanja tuđeg i zajedničkog. Tužno je da se on priklanja na stranu lokalnog tajkunčića, koji je u potpunosti HDZ-ov izum. Koga on brani kad tvrdoglavo inzistira na tome čak i u svojim vikinškim fantazijama da je to privatna imovina? Koja privatna imovina, kad je to državna kojoj si ti predsjednik?”

Za kraj se samo osvrnuo na poznatu plažu Vruju: “Na desetine hiljana Vruja je po Dalmaciji posijano. Samo to da se počelo o tome pričati već je nešto, da se ljudima osvijesti da se ne može tako. Ljudima u Hrvatskoj, a ni turistima, nije jasno da nema privatne plaže. Ljudi, kupajte se gdje god hoćete, skočite u more gdje god hoćete, nitko vas ne može potjerati”, piše N1.

Komentari