Splitski gradonačelnik o Kerumovim prijetnjama: Strašan je i neprihvatljiv Kerumov rječnik. Splićani se prečesto crvene zbog njega

Nikola Vilic / CROPIX

Željko Kerum, bivši splitski gradonačelnik a sada kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, zaprijetio je aktivistu Bojanu Ivoševiću da će mu “iščupati gučak” (grkljan op.a.). Povod mu je očigledno bio Ivoševićevo prozivanje i nazivanje Keruma ‘zloćudnim tumorom Splita’.

‘Nečuveno je prijetiti nekome tko iznosi svoje ocjene o političkom djelovanju. Takvo ponašanje najstrože osuđujem i očekujem da će nadležna tijela reagirati’, poručio je splitski gradonačelnik, Andro Krstulović Opara osvrčući se na današnji istup bivšeg gradonačelnika i saborskog zastupnika, Željka Keruma, odnosno prijetnju ‘čupanjem gučka’ aktivisti Bojanu Ivoševiću.

‘U istome tekstu zbog kojega Kerum prijeti, Ivošević iznosi kritike na moj račun i nije mi palo napamet reagirati, a poglavito ne prijetiti. Kritika je dio koji kao javni djelatnici moramo prihvatiti, a ako ima u njoj išta točno preispitati se i korigirati ako je moguće.

Kerum zaprijetio Ivoševiću: Spomeni me još jednom, iščupat ću ti grkljan!



Strašan je i neprihvatljiv Kerumov rječnik. To najbolje znam jer sam njegova neprestalna meta. Prolazim preko toga jer se ne želim valjati u blatu niti želim da vijesti iz mojega Grada stalno budu vezane za Kerumove ispade. Prečesto se građani našeg grada crvene zbog njega. Takve osobe je najbolje ignorirati i ne davati im na važnosti, ali ako sam prihvatio trpjeti njegove uvrede i laži o mojoj obitelji prijetnje građanima neću i ne smijem odšutjeti’, rekao je splitski gradonačelnik Krstulović Opara za Dalmatinski portal.

Komentari