ŠOKANTNE OPTUŽBE! Miša Grof: Nikolina je ubila mog sina! Ako progovorim, ide u zatvor

Screenshot: Instagram

“Nikolina je ubila mog sina! Ona je tražila kuće, putovanja, bazene, lokale, firme… Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj ljubavnike, rekao je Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof”, pišu 24sata, pozivajući se na medije iz Srbije.

Voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek prije dva mjeseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

Nakon sahrane, Nikolina se zakačila sa svekrom Viktorom, kojeg je optužila da njoj i njezinoj kćeri Uni Sofiji, koju je dobila u braku s Vidojem, uskraćuje nasljedstvo. Otada svađa između njih ne jenjava. Sada je Miša Grof otkrio nepoznate detalje bračnog života sina i snahe.

“Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhićena”, rekao je Miša. Pojasnio je da je Nikolina bila s Vidojem samo zbog novca i da više od dvije godine nisu spavali zajedno.



“On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel spavati. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njezini psi su išli na manikure, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno. Kada više nije znala što će s novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milijune eura”, dodao je Nikolinin svekar.

“Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može ozbiljna knjiga napraviti, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, rano je”, zaključio je Miša Grof za Alo.

 

Komentari