Škoro: Vaše povjerenje obvezuje. Nastavit ćemo se boriti i imamo svoj jasan put

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u ponedjeljak je preko društvenih mreža zahvalio biračima koji su ga podržali u drugom krugu lokalnih izbora. Naglasio je kako je to za Domovinski pokret veliki rezultat i povjerenje koje obvezuje.

“Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, hvala vam na 106.300 vaših glasova u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Zagreba. Iako to nije bilo dovoljno za uspjeh, iskazali ste nam veliku podršku i povjerenje koje nas obvezuje. To je za nas veliki rezultat, jer, podsjećam, Domovinski pokret osnovan je prije samo godinu dana. Za to vrijeme uspjeli smo osnovati više od 280 ogranaka i podružnica, steći više od 12 tisuća članova, osvojiti 16 saborskih mandata na parlamentarnih izborima te ostvariti svoje ciljeve na ovim lokalnim izborima”, napisao je Škoro.

Dodao je kako je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga u Hrvatskoj i važan faktor odlučivanja.

“Mi smo mlada stranka i pred nama je budućnost. Nastavit ćemo se boriti i imamo svoj jasan put. Mi predstavljamo svjetlo na strani demokršćanstva i konzervatizma u Hrvatskoj i to smo potvrdili ulaskom u drugi krug izbora u našem glavnom gradu”, napisao je.



Obećao je nastaviti borbu protiv korupcije i klijentelizma te da će Domovinski pokret svoj politički put graditi čuvajući hrvatske vrijednosti i tradiciju.

Komentari