Škoro: To nije ni zeleno ni lijevo i bit će zaustavljeno u drugom krugu

Miroslav Škoro/ Marko Todorov/CROPIX/POOL

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ocijenio je u nedjelju navečer kako su ostvarili ciljeve te poručio da će zaustaviti i raskrinkati zeleno-lijevu koaliciju koja nastoji osvojiti Zagreb, nazvavši je ekstremno lijevom.

To nije budućnost naše zemlje, Zagreba i naše djece, ustvrdio je Škoro koji kao drugoplasirani uz kandidata platforme Možemo Tomislava Tomaševića ulazi u drugi krug za izbore za gradonačelnika Zagreba.

Izrazio je uvjerenost kako će u drugom izbornom krugu pokazati da postoji dovoljno razuma i pameti da u “argumentiranoj raspravi raskrinkamo to što se zove zeleno-lijeva koalicija. To niti je zeleno, niti je samo lijevo, to je prije svega i nadasve eskstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu”, poručio je Škoro uz burno odobravanje okupljenog članstva stranke.

Najavio je kako predstoji velik posao, no da je s vjerom u Boga i njihovu pomoć siguran da će za dva tjedna slaviti gradonačelnika ili gradonačelnicu grada Zagreba koja neće biti ni iz kakve zelene ili lijeve koalicije, već osoba koja nastavlja tradiciju grada Zagreba i sve ono što suvremena demokracija u svijetu jest.



Ustvrdio je kako je Domovinski pokret sustavno i temeljito gradi svoju priču i da se večeras najbolje vidjelo što je i kakav mu je potencijal. Podsjetio kako postoji samo godinu dana u okviru kojih su postignuti ogromni rezultati. Mi smo stranka koja je je u puno općina i gradova pa i u samom Zagrebu ostavila iza sebe dvije velike stranke, boreći se protiv tog duopola, i to nije mala stvar, ocijenio je Škoro.

Zahvalio je svima koji su izašli na izbore, a posebice onima koji su dali glas Domovinskom pokretu, njegovim listama i kandidatima, koji su pridonijeli uspjehu, kao i protukandidatima.

“Pred nama je drugi dio u kojem se nadam da ćemo nastaviti s uzlaznim trendom i nisam od onih ljudi niti političara koji će proglašavati pobjedu, jer je politika kontinuirani posao i ponavljam: ‘Mi smo ostvarili svoje ciljeve'”, istaknuo je Škoro.

Komentari