Škoro reagirao na objavu Mosta: Ako je ovo njihova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek’ bude vjerodostojno

Srdjan Vrancic / CROPIX

Nakon što je Most nezavisnih lista kasno u subotu navečer objavio odluku da ipak na izbore izlazi samostalno, preko društvenih mreža reagirao je i njegov potencijalni partner Miroslav Škoro.

“Domovinski pokret posljednjih je mjeseci uložio veliki napor u okupljanje širokog kruga partnera s kojima bismo konačno srušili duopol HDZ-SDP. Ti su napori urodili plodom i stvorili smo jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP plus trabanti, žetončići i trgovački partneri”, napisao je Škoro.

Dodao je kako će ovo povijesno poslanje morat će izvršiti bez Mosta s kojim su u dobroj vjeri, dugo i ozbiljno pregovarali.

“Ti pregovori nažalost nisu uspjeli. Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner. Spremni smo s našim koalicijskim partnerima preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, s Mostom ili bez njega. Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele”.

Na kraju, ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek’ bude vjerodostojno!”, napisao je Škoro na Facebook-u.

 

Komentari