Škoro podržao Glasnovića u XI. jedinici: Ponosni smo da imamo generala na listi, nakon izbora Hrvatska se više neće crvenjeti

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Domovinski pokret Miroslava Škore podržao je Željka Glasnovića kao kandidata u XI. izbornoj jedinici.

“Mi smo nakon svega nekoliko tjedana aktivnog djelovanja Domovinskog pokreta današnjom predajom lista za 11. izbornu jedinicu kompletirali svoj posao. Stvorili smo 11 lista u nekoliko tjedana s ljudima koji su kompetentni i sposobni.

Mogli smo formirati svoju listu, ali nismo, odlučili smo podržati generala Glasnovića i vjerujemo u dobar uspjeh.

Domovinski pokret je ponosan što ima ponajviše žena na listama, da imamo generala HV-a, HVO-a, da imamo vojnika, da imamo najmlađeg kandidata, najviše profesora, stručnjaka i sigurni smo da ćemo biti brana koja će omogućiti da se nakon ovih izbora Hrvatska više neće crvenjeti. Mi smo na dobrom putu”, poručio je Miroslav Škoro.



Komentirao je i izjavu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je rekao da će sa Škorom polemizirati “kada napravi kotec a ne europski Zagreb”.

“Svašta smo čuli zadnjih tjedana i mjeseci i mislim da sam bio vrlo tolerantan i susretljiv. Nisam često komentirao tuđe izjave, posebno kad dolaze od nekog s kim ne komuniciram. Ja bih o onome što možemo napraviti. Ako ćemo već o rezultatima, nadam se da jednog dana, kad se budem povlačio iz politike, kad napustim sabornicu koju sam već svojevoljno napuštao, nadam se da mi neće toliko prigovarati koliko i gospodinu Bandiću i svima ostalim u izvršnoj vlasti. Ako se on ponosi nečim, to je njegovo pravo, ali smatram da se svi oni trebaju sramiti sveg zla što su napravili hrvatskom narodu”, rekao je čelnik Domovinskog pokreta.

Poručio je i da ne želi komentirati izjave Milorada Pupovca.

“To je njegova razina, ne želim o tome.”

Na izjave Miranda Mrsića (Demokrati) da neće pregovarati sa Škorom, predsjednik Domovinskog pokreta je istaknuo da je Mrsića vidio samo jednom.

“Vidio sam ga jednom u životu. Možda je najbolja poruka kad je jedna gospođa napisala na jednom portalu da bez obzira što govore Mrsići, Pupovci, Plenkovići i dr. ona će ipak zaokružiti ‘pobjegulju, marginalca, pjevača, tamburaša, crnokošuljaša i eksperiment Škoru'”, zaključio je Škoro.

Komentari