ŠKORO OŠTRO O SREDNJEM PRSTU BIVŠE PREDSJEDNICE ‘To nije prst samo meni, to je prst cijelom narodu, svim vjernicima, kardinalu’

Miroslav Škoro komentirao je u petak u Slavoniji fotografiju bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na kojoj ona pokazuje srednji prst zbog njegove izjave da bi se silovane žene koje su zatrudnjele tijekom zlostavljanja trebale konzultirati sa obitelji.

“Taj srednji prst nije samo Miroslavu Škori, ja sam nebitan, navikao sam na takve stvari koje su upućene meni i mojoj obitelji. To je srednji prst koji je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima, kardinalu koji ju je podržavao”, rekao je Škoro.

“To je sramota za hrvatski narod. Ali dogodit će se i da gospodin Plenković i gospodin Jandroković više neće pokazivati srednji prst iz Banskih dvora i Sabora, a će otići”, nastavio je.

Na pitanje da obrazloži svoju izjavu, rekao je da se više neće dati uvlačiti u takve priče i rasprave.



“Idemo razgovarati o stvarima koje su bitne. O ekonomiji, gospodarstvu, nužnim reformama, digitalizaciji, informatizaciji, poljoprivredi”, rekao je.

“Što se mene tiče, Ustavni sud je rekao svoje, zakon je rekao svoje. To je kompleksno pitanje, ne bih se više osvrtao”, kazao je i spomenuo odnos žena i muškaraca na listama Domovinskog pokreta.

“Ako pogledate naše liste, bit će vam jasan naš program. Mi smo zadovoljili kvote. Imamo i tri nositeljice na listama. Imamo samo jednu listu na kojima nedostaje žena, a na nekima imamo i više žena nego muškaraca”, rekao je Škoro, prenosi Dnevnik.hr.

Grabar-Kitarović: Prošlo je vrijeme kad je žena čekala što će ‘baja’ reći

Komentari