Škoro objasnio razloge ostavke: Nema više stvari u kojima bi vidio mogućnost da pomognem stranci kao netko tko će isticati svoju kandidaturu

screenshot

Danas smo već pisali kako je najpoznatiji čelnik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika te stranke. Sada je i objasnio razloge svoje ostavke.

Ovo je logično

On je rekao kako njegov odlazak za njega nije iznenađujuć: “Logičan je slijed. Ljudi moraju znati da je ovo posljedica slijeda događaja koji je u zadnjih dvije i pol godine u jednoj čudnoj kombinaciji politike i medija provukao i moju obitelj i mene kroz odvratno blato.”

“S druge strane je spoznaja da bi, prema nekim mojim indicijama, to sve skupa vodilo pitaj boga gdje. Ne želim provlačiti svoju obitelj kroz blato, oni to nisu zaslužili. I dalje vjerujem u tu stranku i u sve ljude. Ostat ću u stranci i vjerojatno obnašati nešto počasno u toj stranci. Mislim da je to moja obveza i dužnost.”

Stranka ide dobro

Kaže i kako nije bilo sukoba u stranci: “U predsjedničkoj kampanji osvojio sam 465.000 glasova, u saborskoj parlamentrarnoj kampanji smo osvojili 16 mandata… Barem 50 puta zvali su me luzerom i gubitnikom. Nema više stvari u kojima bi vidio mogućnost da pomognem stranci kao netko tko će isticati svoju kandidaturu.”



“Mogu joj pomoći znanjem i iskustvom. Imam svoje pjesme, svoje vino i saborski mandat koji ću i dalje bratiti. Nemam nikakav osjećaj gorčine.”

Za kraj je samo poželio sreću kolegama: “Ako je netko prekoračio mjere dobrog ukusa provlačeći moju obitelj kroz sve ovo, javno mu opraštam. Idemo dalje da DP bude jaka stranka koja će danas-sutra participirati u vlasti, a da ja malo zbog svog zdravstvenog stanja i svega što sam prošao odmorim”, kazao je sada već bivši predsjednik Domovinskog pokreta”, piše N1.

 

Komentari