Škoro o predsjednikovim izjavama zastupnicama: Tražili ste, dobili ste, besposlen pop jariće krsti

Patrik Macek/PIXSELL

Miroslav Škoro komentirao je na društvenim mrežama izjave Zorana Milanovića o zastupnicama Dalije Orešković i Marijane Puljak. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Novinari su me u Saboru pitali za komentar izjave predsjednika Milanovića koji je zastupnice Daliju Orešković i Marijanu Puljak nazvao narikačama.

Zoran Milanović k’o Zoran Milanović. Tražili ste, dobili ste. Svakom loncu poklopac. Besposlen pop jariće krsti. Ono što je meni indikativno, a ljudi malo spominju, je činjenica da su i Milanović i ministri dečki iz Slovenske 9. Nitko ne spominje više bit. Netko je tamo nosio novac u predsjedničkoj kampanji. Događa se vješto razvodnjavanje priče.

Nemamo kvalitetnih alata da vidimo kako je uopće moguće da neki ministar ili bivši premijer ili predsjednički kandidat dođe na neko mjesto i da besplatno jede, pije i da besplatno uživa u relativno skupim tamburašima. I da se poslije toga obriše, napusti prostoriju i ‘ujeo vuk magare. Granićevi mališani su se dogovorili, uhvaćeni su s prstima u pekmezu i sad jedan lupa jedno, drugi se pravi da ništa ne zna. Čekamo iduća uhićenja pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti”, napisao je Škoro na Facebooku.



 

MILANOVIĆ I NARIKAČE: TRAŽILI STE, DOBILI STE, BESPOSLEN POP JARIĆE KRSTI

Novinari su me u Saboru pitali za komentar…

Objavljuje Miroslav ŠkoroČetvrtak, 1. listopada 2020.

Komentari