Škoro o minimalcu za dužnosnike: Pozivam premijera da krene od sebe i svojih pobočnika kako i dolikuje svakom pravom vođi

Vojko Basic / CROPIX

Miroslav Škoro oglasio se na društvenim mrežama i zahvalio se svima koji su podržali njegov prijedlog o minimalcu za sve, odnosno političare. Pozvao je premijera da krene od sebe. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Hvala svim građanima, medijima i političarima koji su, svjesni katastrofe u privatnom sektoru, podržali moj prijedlog od prije dva dana o minimalcu za zastupnike, Vladu i ostale dužnosnike.

Budući da je i sam premijer najavio rezanje u državnom i javnom sektoru, pozivam ga da krene od sebe i svojih pobočnika kako i dolikuje svakom pravom vođi. Interes naroda mora uvijek biti ispred osobnog interesa.

Izuzetak od minimalca neka budu djelatnici i dužnosnici koji ugrožavaju svoje zdravlje u borbi protiv koronavirusa. Svi znamo tko su oni i hvala im.



Snažno podržavam ministra Beroša u njegovim naporima, kao i njegov apel svima koji vole Hrvatsku: OSTANITE DOMA!”, poručio je Škoro na Facebooku.

 

Kad je samo prije tri dana Škoro predložio minimalac svima, onda je bio populist i glupi pjevač. Sad ideju šefa Domovinskog pokreta svi zagovaraju

Komentari