Škoro o kandidaturi za zagrebačkog gradonačelnika: ‘Domovinski pokret će ponuditi najboljeg kandidata, ako sam to ja, spreman sam’

Screenshot

“Domovinski pokret će ponuditi najboljeg kandidata, ako sam to ja, spreman sam”, kaže Škoro.

Čelnik Domovinskog pokreta kaže da su pokušali pregovarati s Mostom, kao i oko parlamentarnih izbora, ali nisu postigli dogovor “jer je s Mostove strane bilo malo isključivosti”.

“Politiku ne shvaćam kao trgovinu, nego umijeće mogućega. Moramo se sjesti i dogovoriti”, kaže Škoro te dodaje kako do izbora u svibnju ima još vremena. Most je u međuvremenu izašao sa svojim kandidatom, što otežava moguće pregovore.

“Bit će teže nego da smo sjeli i dogovorili se”, kaže Škoro no poziva Most na razgovor.



“Domovinski pokret je spreman izaći sam na izbore u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj”, kaže Škoro te dodaje: “Most nas je doveo u situaciju da nas tjeraju uza zid, oni imaju svog kandidata. Osobno mislim da Most ima boljih kandidata koji se mogu usprotiviti Bandiću”.

“Moramo imati špicen kandidata u bloku kako bi konkurirali”, smatra Škoro koji sebe vidi kao “čovjeka koji je u Zagrebu dobio 100.00 glasova, 14,5 posto smo dobili u Zagrebu na parlamentarnim izborima”. Čelnik Domovinskog pokreta kaže da zna kako parlamentarni i lokalni izbori nisu isto, ali “to su neki parametri od kojih moramo krenuti”.

Uskoro više

Komentari