ŠKORO KOMENTIRAO ANKETE ‘Sve je isto k’o i lani. Ponavlja se scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a’

Goran Mehkek / CROPIX

Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta, komentirao je na društvenim mrežama najnovije ankete te ustvrdio kako se ponavlja scenarij iz predsjedničkih izbora, jer, kako kaže, tada su mu ankete davale manji postotak od onoga koji je dobio na izborima. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Najnovije ankete Domovinskom pokretu daju 11,1 posto podrške. Sve je isto k’o i lani. Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a. U kampanji za predsjednika RH, Milanoviću i Grabar-Kitarović davali su od 24 do preko 30 posto, ovisno o agenciji. Meni su davali oko 16,7 posto, dok je primjerice Mislav Kolakušić u jednom trenutku bio skočio na čak 14 posto!

U konačnici, rezultat je izgledao: Milanović 29,55 posto, Grabar-Kitarović 26,56 posto, Škoro 24,45 posto, Kolakušić 5,87 posto. Sada, umjesto Kolakušiću, gledamo kako rejting naglo raste Mostu.

Također nam je drago što u Slavoniji neki kažu da imamo 23, neki 16, a neki 9 posto. Vjerodostojno!



Kada Domovinski pokret preuzme vlast i bude odlučivao, ukinut ćemo ankete 60 dana pred izbore. Uzalud vam trud svirači. Ništa više neće biti isto!”, poručio je Škoro na svojoj Facebook stranici.

 

Komentari