Šef Stožera koji je večerao u hotelu u Kninu podnio je ostavku

Nikola Blažević/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Šibensko-kninski župan Goran Pauk medijima je poslao priopćenje u kojemu stoji kako je prihvatio ostavku načelnika Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije Nikole Blaževića.

“Gospodin je zbog osobnih razloga podnio Zahtjev za razrješenjem s dužnosti načelnika Stožera, koji sam prihvatio”, poručio je Pauk.

“Kako bismo osigurali kontinuitet i zadržali kvalitetu rada Stožera koji je u proteklih 11 mjeseci uspješno odolijevao izazovima u borbi s pandemijom zarazne bolesti COVID-19, na funkciju načelnika Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije imenovan je dosadašnji zamjenik načelnika g. Darko Dukić, dipl. ing., županijski vatrogasni zapovjednik, a zamjenicom načelnika imenovana je dr. sc. Sanja Slavica Matešić, pročelnica Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije”, priopćio je župan.

Podsjetimo, Index je u ponedjeljak objavio slike s druženja iz jednog kninskog hotela. Anonimni izvor tvrdio je kako je fotografija snimljena u kninskom hotelu koji, prema mjerama koje treba provoditi upravo Blažević, ne bi smio posluživati nikoga osim gostiju.



Komentari