Samo deset dana nakon prijave za obiteljsko nasilje Ognjen Vukojević i Andrea Ćupor sporazumno se rastali

Facebook

Nogometaš Ognjen Vukojević i njegova supruga Andrea Ćupor više ne dijele istu adresu. Kako neslužbeno doznajemo iz krugova bliskih nogometašu i bivšoj misici, par se i službeno sporazumno razveo deset dana nakon incidenta koji se dogodio početkom svibnja.

Andrea se sa sinom iselila iz njihovog obiteljskog doma i unajmila je stan, a Ognjen je ostao u njihovu obiteljskom stanu na Tuškancu i redovito viđa sina, neslužbeno se doznaje. Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, a zajednička je odluka kako o svom odnosu i razvodu neće govoriti za medije.

Prije nešto više od mjesec dana protiv nogometaša podignuta je kaznena prijava jer je prijetio supruzi. Prema toj prijavi, Vukojević je 7. svibnja poslije 23 sata u pripitom stanju prijetio supruzi, a prijava je došla od osobe iz kruga obitelji koja ga je policiji prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje.

Vukojevićevoj supruzi zasmetala je njegova alkoholiziranost i on je tada počeo vikati na nju, a kako je Ćupor tada ispričala istražiteljima, navodno joj je izrekao i prijetnje smrću koje su se odnosile i na ostale članove obitelji. Andrea je tada htjela nazvati policiju, ali suprug joj je pokušao uzeti mobitel iz ruke i odgurnuo ju je.



Ubrzo je reagirala i policija i uhitila je bivšeg nogometaša kojem je tada izmjereno 0,6 promila alkohola u krvi. Tada je bivši nogometaš prenoćio na Oranicama, a nakon ispitivanja kod dežurnog suca pušten je na slobodu uz određene mjere opreza. Naime, nije se smio vratiti u obiteljski dom i nije se smio približiti supruzi na manje od 200 metara.

Samo 20 dana kasnije kaznena prijava za obiteljsko nasilje protiv Vukojevića je odbačena, a ukinute su i mjere opreza. Ljubavna priča bivše Miss Hrvatske i nogometaša počela je 2008. godine i trajala je do 2010. godine.

U tom periodu veza im je jedno vrijeme bila i na daljinu jer je Vukojević tada igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andreja je tada još živjela u Zagrebu. Poslije se Andreja doselila Ognjenu u Kijev i tada je govorila kako se odlično slažu i uopće se ne svađaju, a za brak je rekla kako je samo pitanje vremena jer su u ozbiljnoj vezi.

Ipak, 2010. godine par prekida, ali četiri godine nakon prekida shvaćaju kako ne mogu jedno bez drugoga i opet su u vezi. Vjenčali su se 2016. godine u crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi, a Ognjenu je kum bio Eduardo da Silva. U prosincu 2016. godine rodio im se i sin Luka, piše Večernji list.

Komentari