Riječko sveučilište započelo iseljavanje studentskog doma

Moj faks

Riječko sveučilište poslalo je svojim studentima proglas kojim ih obavještava da će od subote 21. ožujka krenuti s pražnjenjem jednog od paviljona studentskog doma Ivan Goran Kovačić kako bi se prostor omogućio za eventualno korištenje u javnozdravstvene svrhe u borbi s koronavirusom.

Stvari studenata koji su otputovali kućama bit će premještene u jasno označene kutije, a studenti koji žele nastaviti koristiti studentski smještaj bit će preseljeni u naselje Trsat, piše Moj faks.

“Najvažnije je da će se studenti u potpunosti zaštiti, oni koji su trenutno u IGK i Trsatu, a potom i sve osobne stvari studenata koji su otišli svojim kućama. Svi ćete primiti obavijesti u od SC-a i od Sveučilišta i zbora… Nadamo se da ćemo se što prije vratiti u normalan tok funkcioniranja, a do tada vas svih molimo za suradnju i razumijevanje jer vjerujem da je svima nama ovo prvi put da smo u ovakvoj situaciji i trenutnim okolnostima”, poručila je studentima preko Facebooka pomoćnica rektora riječkog sveučilišta Tea Dimnjašević.



Komentari