PREPAO SE ŠKORE I NJEGOVA PROGRAMA? Ribić panično plaća Google oglase protiv Škore

Zeljko Puhovski / CROPIX

Prije nekoliko dana šef Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić je nazvao čelnika Domovinskog pokreta, Miroslava Škoru, ideologom nesposobnih samo zato što je branio poduzetništvo.

Da je Škoro Ribiću “trn u oku” već je svima jasno. Naime, 22. lipnja Ribić je poslao priopćenje pod nazivom “Domovinski pokret – opasnost ili prevara” gdje je komentirao kako su ekonomsko-socijalna stajališta te stranke ekstremni primjer neupućenosti, kratkovidnosti i zastarjelosti.

VILIM RIBIĆ OPET JAŠE Nazvao Škoru ideologom nesposobnih jer brani poduzetništvo



“Program se jada biračima o tome kako su poduzetnici najveće žrtve u zemlji, terorizirani od, kaže, ‘mentalnog komunizma’ naše političke elite i monstruozno velike države. Sve su ove tvrdnje jednako lažne i prazne, odraz mentalnog provincijalizma i neznanja, ali eto u ovoj zemlji čak i to može biti sadržaj političkog programa”, naveo je Ribić u priopćenju.

Ribić plaća Google oglase protiv Škore

No, ni tu nije stao. Naime posljednji uradak Vilima Ribića protiv Miroslava Škore vrti se kao Google oglas internetom i društvenim mrežama.

Zašto Ribić uporno nastavlja po svom?

Šef Matice hrvatskih sindikata očito se prepao da mu duopol ne izgubi izbore. Svi su ostali protržišno orijentirani za male poreze i malu javnu upravu, kao i protiv uljeba, pa se, sudeći po svemu, našao prozvanim, a samim time Škoro mu je postao “klasni neprijatelj”.

Komentari