Predizborna kampanja u punom jeku: Željko Kerum dijelio srdele sugrađanima na splitskim Brdima

HINA

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum u petak ujutro je na tržnici u gradskom kvartu Brda građanima dijelio srdele, a najavio je i obilaske drugih dijelova Splita poručivši kako želi biti glas naroda u Saboru.

Sljedećih dana će, najavio je, obilaziti splitske kvartove ali i dalmatinska mjesta jer želi poslati poruku da se od domaće proizvodnje može živjeti. Tražit će zakon temeljem kojeg bi se na policama naših dućana prodavalo 80 posto domaćih proizvoda, pa bi naši OPG-ovci tu mogli plasirati svoje proizvode, a država bi morala otkupiti količine koje se proizvedu.

“U političkom nadmetanju je puno teorije i kazanih riječi koje običan narod ne razumije. Narodu treba posao, on hoće raditi i zaraditi, a teorije koje pričaju kolege ne stoje. Na sučeljavanju je od nas petero njih četvero na državnim jaslama. Oni nemaju krize. Mi imamo krizu, vi novinari isto kao i ja”, rekao je Kerum.

Novinari su pitali li premijer Andrej Plenković zbog susreta s tenisačem Novakom Đokovićem trebao ići u samoizolaciju na što je Kerum uzvratio da bi “ako je bolestan on iša’ u izolaciju”. Dodao je kako se “mora raditi” te da je veći problem neimaština koja će nam doći, nego korona.



Komentari