Stjepo Bartulica ima koronavirus? ‘Imao sam boljih dana, sutra ću se testirati’

COK

Nakon što je Hrvoje Zekanović otkrio da je pozitivan na koronavirus, još jedan saborski zastupnik sumnja da će mu test biti pozitivan.

Stjepo Bartulica iz Domovinskog pokreta sudjelovao je u emisiji televizije N1, gdje se sučelio s Ivanom Kekin, kandidatkinjom za predsjednicu Nove ljevice.

No, Bartulica se u emisiju uključio putem Zooma jer sumnja da ima koronavirus.

Na tragu medijskih napisa o mom zdravstvenom stanju, istina je da sam u samoizolaciji. Sutra ću se testirati na koronu. Pravovremeno ću obavijestiti javnost o rezultatu.

Objavljuje Stjepo BartulicaSrijeda, 9. rujna 2020.

“Imao sam boljih dana. Cijela obitelj je u samoizolaciji, doma smo. Danas sam dobio temperaturu, sutra ću se testirati. Nisam htio odustati od ove obaveze”, kazao je Bartulica.

“Preko vikenda sam bio u kontaktu s osobom koja je zaražena, saznao sam za to u ponedjeljak. Testirat ću se, dobro sam se osjećao prošli tjedan u Saboru tako da nadam se da nisam ugrozio nikoga od svojih kolega”, rekao je Bartulica za N1.

Podsjetimo da je pozitivan već je otkrio HRAST-ov Hrvoje Zekanović dok su Rada Borić i dubrovački gradonačelnik Mato Franković prijavili da su u samoizolaciji.

Komentari