Policija u Bruxellesu zatekla orgije s 25 muških, s njima i Orbanov europarlamentarac

profimedia/ilustracija

Belgijska policija u petak navečer je nakon upada u jedan gej bar u centru Bruxellesa zatekla nesvakidašnju scenu – orgije u kojima je sudjelovalo 25 muškaraca, među kojima su bili i jedan europarlamentarac te više diplomata.

Orgijao i Orbanov europarlamentarac

Kako javlja britanski TV6, policija nije objavila nacionalnosti ili identitet muškaraca koje su zatekli u grupnom seksu u podrumu bara. Policija je na licu mjesta našla i drogu, ali belgijski mediji ne navode koju i koliko.

Britanski mediji navode kako je europarlamentarac pokušao pobjeći, a kad su ga policajci uhvatili, pozvao se na imunitet. Iako policija nije objavila o kome se radi ni kojoj stranci pripada, nizozemski portal Het Laatse Niews navodi da se radi o zastupniku konzervativne stranke Fidesz mađarskog premijera Viktora Orbana.

Kažnjeni su novčano

Racija je provedena jer je Belgija u lockdownu, što uključuje i zabranu rada kafića i restorana u cijeloj zemlji. Na snazi je i policijski sat, a društveni kontakti moraju biti svedeni na minimum.



Ne treba posebno napominjati da orgije u kojima sudjeluje 25 muškaraca krše takve odredbe, zbog čega su svi zatečeni u baru kažnjeni novčanim kaznama, piše Index.

Komentari