PLENKOVIĆ U VODSTVU Ulovili smo od Tome Medveda prvu reakciju

Tijek unutarstranačkih izbora u HDZ-u ide na ruku aktualnog predsjednika, Andreja Plenkovića.

Dvije trećine glasova članova ove stranke zahvaljujući kojima je za sada premijer Plenković u vodstvu, jasno govore da će on i u narednim vremenima ostati predsjednik.

Od Ministra hrvatskih branitelja i vjerojatnog zamjenika predsjednika HDZ-a Tome Medveda, pokušali smo doznati kako se osjeća zbog sasvim izvjesne pobjede, no Medved je kao i uvijek u svojoj izjavi ostao oprezan i odmjeren:

“Rezultati još uvijek nisu konačni, pa se ne bih izletavao”, kazao nam je Medved, no iz njegovog se glasa moglo iščitati zadovoljstvo.



“Želim svakako zahvaliti svima koji su izašli na izbore i čestitati na njihovom odabiru, ali i zahvaliti biračkim odborima na organizaciji izbora u ovom složenim okolnostima kada su se svi pridržavali preporuka stožera Civilne zaštite”, rekao je Medved.

Ivan Penava je u suprotnom taboru, ali Medved očekuje dobre rezultate. Naglasio je da kao što je ranije komunicirao ponovno je uvjeren da je članstvo HDZ-a prepoznalo kandidate koji će zastupati stavove članstva i da su izabrali tim “Odvažno za Hrvatsku“.

“Izbori su iza nas, a nakon obrade rezultata sutra očekujemo konstituiranje predsjedništva i nastavak rada u skladu sa Statutom stranke”, istaknuo je Medved.

Dodao je i kako je u stožeru Andreja Plenkovića “sjajna atmosfera”.

Komentari