Petek: Holding je uličicu od 200 metara na Jarunu asfaltirao 14 radnih dana

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek na društvenim mrežama je komentirao radove Holdinga jer su, kako kaže Petek, postavljali novi asfalt na ulici dužine 200 metara punih dva tjedna. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Holding uličicu od 200 metara na Jarunu asfaltirao 14 radnih dana. Pogledajte zašto!

Dnevnik radova, prema zapisu stanarke:
1. dan – radili 1 i pol sat
2. dan – radili 3 i pol sata

Sudovečku su ulicu u naselju Gajevo na Jarunu u duljini od 200 metara djelatnici Holdinga obnovili skidajući stari i postavljajući novi asfalt za 14 radnih dana.



Uličica od to od ukupno 16 kuća, a radove koji su započeli 29. lipnja, a završili 16. srpnja 13.7. došao je pogledati 13.7. pogledati i Milan Bandić. Jedna mi je gospođa dostavila svoju zanimljivu bilješku oko dinamike (ne)rada na gradilištu, a od jada je prestala zapisivati ono što je detaljno pratila već poslije drugog radnog dana…

Holding će biti efikasno i uspješno gradsko poduzeće kada se promjeni vlast u Grdu i kad se provedu natječaji za Upravu koju će voditi ljudi sa znanjem i iskustvom u upravljanju velikim sustavom, a kojima će Grad odrediti jasnu strategiju razvoja i zadati ciljeve. Jedino će tada istinski profitirati građani i radnici. Svi nesposobni direktori, voditelji i djelatnici, koji ne znaju i ne žele radit će morati otići, jer će se tražiti efikasnost i rezultati te ekonomska održivost. To je jedini put da radnici zadrže svoja radna mjesta, a u ovakvom poduzeću, kakvo je danas, zbog nefikasnosti bi propali na slobodnom tržištu za nekoliko mjeseci.

Takvu reogranizaciju Holdinga mogu provesti samo političke opcije koje nisu vezane na postojeće i velike stranačke infrastrukture i interese skupine”, rekao je Petek.

 

Komentari