Pavičić Vukičević: Naš je zadatak da do izbora utvrdimo naše prioritete, dokazat ćemo da nismo uhljebi

Screenshot

Jelena Pavičić Vukičević, koja je preuzela upravljanje Zagrebom, poručuje da je osnovni prioritet obnova objekata nakon potresa.

“Naš je zadatak da do izbora utvrdimo naše prioritete te da uputimo građanima poruku da ćemo i dalje raditi na usluzi. Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Gradu Zagrebu. Mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali”, rekla je, prenosi Dnevnik.hr. 

Komentirala je navode da se masovno uništavaju dokumenti u Holdingu i Gradskoj upravi.

“Znamo da je krenula kampanja i da će biti raznih podmetanja. Pa smo čuli da imaju svoje ljude koji im kao dojavljuju stvari. Svaki dokument koji uđe u Gradsku upravu ima svoj urudžbeni broj. Ja ne znam kako bi neki mogao nestati. A najviše dokumenata dolazi elektriničnom poštom. Ne znam je li ih uopće moguće uništiti. Tu objedu, takve ružne riječi i to samo jedan dan nakon posljednjeg ispraćaja smatram zlonamjernim i nadam se da će naši sugrađani shvatiti. Mi se trebamo nadmetati programima. Bojim se da to nismo vidjeli”.



Dodala je kako će ovaj krug ljudi dokazati da navodi da su uhljebi i neznalice nisu istiniti.

“Mislim da sam ja na zadnjim izborima uspjela dobiti jedva 200-ak glasova. Tu nešto onda ne štima”.

“Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, mojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za kojeg smo izabrani. Ovo o čemu pričamo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus”, odgovorila je na pitanje  hoće li se ipak kandidirati na lokalnim izborima.

Nije htjela komentirati istraživanje Nove TV prema kojem njena stranka dobiva tek 5 posto. Ponovila je kako je posvećena poslu te da su ankete normalna pojava, ali da u njihovom slučaju nisu bile ‘releventan pokazatelj’.

Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić na pitanje ima li ona ambicija za čelno mjesto u stranci, ali i u Gradu, citirala je samog Bandića: ‘O stranci u Praškoj, ovdje o Gradu’.

Komentari