OGORČENI DJELATNIK SPLITSKE BOLNICE OBJAVIO VIDEO Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš sljedeći bude netko od vas?!

Tom Dubravec / CROPIX

“Kao što vidite, ovdje se ništa ne radi. Korona ne postoji, teorije zavjere – ništa drugo. Možda sad djeluje malo ozbiljnije, pa vi se čuvajte”, riječi su djelatnika splitskog KBC-a i to iz bolnice na Križinama u kojoj se trenutno liječe oboljeli od koronavirusa, a sedam pacijenata je na respiratoru.

Ogorčeni djelatnik bolnice odlučio se na objavu nakon što je postalo jasno da se dio Splićana ne ponaša u skladu s mjerama koje su uvedene da bi se što više spriječila epidemija koronavirusa, piše Dalmacija danas.

“Ovaj video nisan mislia postat – znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti! Da, ovo je moj posal, sam sam ga bira i ne žalin se, ali dajte ljudi odradite i vi svoj dio posla koji se od vas traži. Šta još triba, ne razumin vas?!”

“Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš slijedeći bude netko od vas?! Alo?! Oćemo li šta poduzet?!”, stoji u opisu videa koji nije objavljen zbog zaštite identiteta.



Komentari