Nezavisna lista mladih: HDZ-ov predsjednik Mjesnog odbora Priko vode nedavno je otvorio firmu i već je sklopio posao sa gradom Solinom

facebook

Nezavisna lista mladih na svojem Facebook profilu objavila je objavu pod naslovom ‘Solin, grad ljubavi i dobrih poslova’ u kojoj upozoravaju na moguću korupciju u redovima lokalnog HDZ-a.

Točnije radi se o predsjedniku Mjesnog odbora Priko vode Antonia Jurića, koji je nedavno otvorio firmu za pranje i čišćenje tekstila, da bi se onda naglo prebacio na građevinske poslove, te sklopio posao s gradom Solinom, na čijem je ćelu HDZ-ov gradonačelnik Dalibor Ninčević. NLM očito problematizira činjenicu što je Jurić u HDZ-u, kao i što je predsjednik MO, te u isto vrijeme i poduzetnik koji sklapa poslove s gradom na čijem je ćelu HDZ-ov gradonačelnik.

“HDZ-ov predsjednik MO Priko vode Antonio Jurić nedavno je otvorio firmu i već je sklopio posao sa gradom Solinom.

Do prije nekoliko mjeseci Antonio Jurić je bio jedini zaposleni u svojoj firmi koja je prvotno registrirana za poslove pranja i čišćenja tekstila, ali očito silom prilika i u teškoj situaciji za sve male poduzetnike, ovaj poduzetnik se odlučio na zaokret i poslove sa građevinom i odmah “pogodio” sa svojim novim poslom. Tako nam je predsjednik MO Priko vode, priko noći postao pravi poduzetnik! Sposobnost je u ovoj krizi takvo nešto postići.



Možda uopće nema nikakve veze to što je ovaj poduzetnik u HDZ-u i što je predsjednik HDZ-ovog MO Priko vode.

Svašta smo dosada vidjeli u našem gradu, ali još uvijek nas gradski oci mogu itekako iznenaditi.

VJERODOSTOJNO!”, stoji u objavi NLM-a.

Screenshot

Solin,grad ljubavi i dobrih poslova ❤?HDZ-ov predsjednik MO Priko vode Antonio Jurić nedavno je otvorio firmu i već je…

Gepostet von Nezavisna Lista Mladih – Solin am Montag, 1. Juni 2020

Komentari