Napad u američkoj školi: Više žrtava, među njima i policajac

twitter Knoxville Police TN

U školi Austin-East Magnet High u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee došlo je do napada vatrenim oružjem.

Policija Knoxvillea potvrdila je da u napadu ima više ustrijeljenih, među kojima je više učenika i jedan policajac. Njihovo stanje još uvijek je nepoznato. Policija je privela jednu osobu, ali zasad se još ne zna se radi li se o napadaču.

Na licu mjesta je puno policije, a policija je na Twitteru objavila fotografiju s mjesta napada na kojoj se vide i kola hitne pomoći.

 



Policija je dobila dojavu da školom odjekuju pucnjevi. Policajci su odmah ušli u školu, a odmah potom je zapucano i na njih.

Izvor upoznat sa situacijom je za lokalni Knoxville News Sentinel rekao da situacija više nije ‘aktivna’, ali policija i dalje moli javnost da izbjegava mjesto napada.

Na obližnjem bejzbolskom igralištu organizirano je mjesto gdje se roditelji mogu naći s učenicima koji nisu ranjeni u napadu, prenosi Index.

Bob Thomas, nadzornik škola u okrugu Knox, na Twitteru je potvrdio da je došlo do napada, dodavši kako je zgrada škole osigurana

“Škola je osigurana, a učenici koji nisu bili uključeni u incident su pušteni svojim obiteljima”, napisao je Thomas.

Kasnije je dodao kako vlasti prikupljajuju informacije o ‘tragičnom događaju’, dodavši kako će više informacija biti objavljeno naknadno.

Komentari