Najbolje zagrebačke lokacije za ljetnu zabavu i uživanje u hrani

Ilustracija

U Novom Zagrebu je postavljen modularni pop-up kompleks, svojevrsna urbana oaza, koja raspolaže raznovrsnim programom i urbanom arhitekturom. Otvorena je sredinom lipnja pa sve do 31. srpnja 2021. godine.

Na preko tisuću kvadratnih metara smještenih na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, Modulee i dalje ostaje jedinstveno mjesto za druženje, s brojnim zabavnim, kulturnim i gourmet sadržajima. Uz disko kuglu i milijun lampica.

Restorani u sklopu kompleksa i dalje nude razne svjetske kulinarske specijalitete u street food formi, a ponuda je zaista šarolika. Tu su zanimljive kubanske deliktese i kokteli koje potpisuje beach bar EAT ME, klasični burgeri s prženim krumpirićima koje nudi Cargo, ali i oni od jelenjeg mesa i izvrsni pulled pork sendviči iza kojih stoji Erupcija užitka. 

Hummus s kruščićima, dnevnu ponudu tjestenine, aromatične mazalice s kajmakom i sočni lava cake priprema Nargilla Bar45, a u ponudi je i dnevno svježi sushi poznatog ribljeg deli shopa Fisherija. 



Centralni bar Peaches & Cream je opremljen ogromnim količinama leda za osvježavajuće koktele, a osim njih u ponudi su craft piva, vino, bezalkoholna pića i ručno rađeni sladoled Valle Losca iz Voloskog.

Sredinom srpnja na jednodnevno gostovanje sa svojim slasnim zalogajima dolazi i poznata hrvatska gastro blogerica Sandra Rončević, koju publika poznaje kao autoricu bloga O slanom & slatkom.

Također u ponudi je i glazbeni program, a na pozornici se svakodnevno izmijenjuju razni DJ-evi, kao i live izvođači. Kroz srpanj ostaje aktivna i pop-up galerija, organizirana u suradnji s galerijom Kak se šika iz Ilice 93. Prvog dana srpnja organizirano je događanje pod nazivom Welcome July koje je okupilo hrvatske food blogere.

Iz Modulee poručuju kako je kompleks otvoren i za organizaciju privatnih događanja pa tako uz prethodnu najavu može rezervirati prostor i organizirati svoj rođendanski party, druženje s prijateljima ili obiteljsku proslavu. Modulee su otvoreni za posjetitelje svaki dan od 17.00 sati pa sve do ponoći, prenosi Journal hr.

Komentari