Nađi: Spreman sam se kandidirati za gradonačelnika Zagreba, ali….

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Novi saborski zastupnik stranke Fokus Davor Nađi, koji umjesto Daria Zurovca predstavlja stranku u Saboru, ističe kako će nastaviti raditi i zalagati se za teme koje su dosad bile važne Fokusu. 

Rad stranke je usmjeren na ekonomske mjere i restrukturiranja, odnosno porezno  rasterećenje, racionalno raspolaganje proračunskim sredstvima i vladavinu prava, kako nam govori.

“Usmjereni smo i na provođenje Zakona o obnovi Zagreba. Tu smo vrlo skeptični”, ističe.

Naime, stranka Fokus usprotivila se lošem načinu obnove Zagreba, odnosno upozoravaju da se to pretvara u instrument promocije HDZ-a i Milana Bandića za lokalne izbore u Zagrebu.



Na pitanje vezano za kandidaturu za gradonačelnika Zagreba objašnjava: “Spreman se jesam kandidirati, ali još uvijek nisam objavio nikakvu kandidaturu. Po tom pitanju bih još malo pričekao”.

Podsjetimo, saborski zastupnik stranke FOKUS i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec stavio je svoj mandat u mirovanje jer sav rad i energiju želi preusmjeriti u dužnosti koje ima prema građanima Svete Nedelje kojima namjerava ponuditi nove ideje i viziju za sljedeće četverogodišnje razdoblje.

Stranka Fokus osnovana je prije parlamentarnih izbora te je osvojila jedan mandat. Od početka se postavila kao principijelna stranka čiji je fokus borba za bolju Hrvatsku i pozitivne promjene.

 

Komentari