MRAČNA STRANA LOKALNE POLITIKE Vijećniku otrovali psa, ostavili odvratnu poruku: Makni se iz politike ili…

Facebook

Čavjanskom vijećniku Akcije mladih Goranu Mavrincu otrovali su i ubili psa Kana. Drugo jutro nakon što je ostao bez voljenog psa, Mavrinac je u dvorištu našao ostatke otrovanog mesa uz odvratnu prijeteću poruku: “Makni se z politike ili ćeš finit ko tvoj pas”.

Goran Mavrinac uvjeren je da je njegov angažman u lokalnoj politici došao na naplatu, i to simbolično, iste večeri kad je na sjednici Općinskog vijeća, gdje se donosio proračun za 2021. godinu, proturiječio vladajućima.

U Čavlima je i snažno društveno angažiran, vodi dvije udruge u kulturi, koje okupljaju nekoliko stotina ljudi. Ne može shvatiti da netko na ovako odvratan način ide dokazivati svoju moć. Njemu osobno, ističe, takav užasan čin nikad ne bi pao na pamet.

“Godinama ukazujem na probleme u Čavlima, na planove krupnog kapitala i namještanja prostornih planova. Milijuni kuna nestaju, sve se na kraju vrti oko para. Nisu me mogli kupiti ni potplatiti pa su mi oduzeli ono što sam najviše volio. Znali su da je to moja ahilova peta”, rekao je Mavrinac, prenosi Novi list. 



Komentari