Mlinarić: Za vršnjačko nasilje u Vukovaru krivi su HDZ i SDSS, djecu su od najmanjeg uzrasta odvojili da žive paralelne svjetove

Stipo Mlinarić Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe govorio je o vršnjačkom nasilju u Vukovaru za koje je optužio HDZ i SDSS. 

“Nažalost, generatori toga nasilja su kolege iz HDZ-a i SDSS-a. Odvojili ste djecu u školama, stavili ste im žute trake, kako vaš predsjednik stranke voli reći, gospodin Plenković, kada priča o Tri majmuna. Djecu ste od najmanjeg uzrasta odvojili da žive paralelne svjetove, ne druže, ne poznaju se, ne slave rođendane zajedno. I onda kada odrastu, kad budu u tinejdžerskim godinama, kad se tuku usred Vukovara, onda su vam krive navijačke skupine. Nisu krive navijačke skupine, krivi ste vi, gospodo draga, iz HDZ-a i SDSS-a”, rekao je.

Dalje im poručuje da spoje djecu u škole da se zajedno druže. “Vi ovo što provodite, provodite iz svojih sitnih stranačkih interesa da bi mogli uhljebiti svoje ljude po terenu, po školama od čistačice pa do profesora i ravnatelja”.



Komentari