Miroslav Škoro u samoizolaciji nakon što je sudjelovao na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost

Screenshot

Nakon što se pokazalo kako je član Obora za nacionalnu sigurnost Franko Vidović pozitivan na koronavirus, predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro koji je također u istoimenom odboru ide u samoizolaciju, a kako je objavio na svom Facebook profilu. 

Škoro tvrdi kako ga mjere Nacionalnog stožera zbunjuju s obzirom na to kako ne moraju svi članovi Odbora u samoizolaciju. Također izrazio je žaljenje što zastupnici Hrvatskog sabora koji nisu u samoizolaciji ili zaraženi također neće moći obavljati svoju dužnost sljedećih dva tjedna zbog ‘prisilne stanke’.

“Samoizolacija do 29. listopada
Nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu, ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome. No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju – liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno. Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući. Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj”, piše Škoro u svojoj objavi.



Samoizolacija do 29. listopadaNakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu,…

Gepostet von Miroslav Škoro am Freitag, 16. Oktober 2020

Komentari