Ministar Ćorić: Pozivam Sinčića da nastavi s fizičkim aktivnostima, dobro će mu doći

Screenshot

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić komentirao je performans Ivana Vilibora Sinčića koji je istovario kombi soli pred Ministarstvom gospodarstva.

“Dogodio nam se još jedan živopisni nastup Sinčića i njegove ekipice. Bilo bi sjajno kada bi Živi zid na europskoj i nacionalnoj razini išao s nekim konkretnim prijedlozima, ali već godinama nismo to u mogućnosti doživjeti, pa nismo ni ovaj put. Pozivam Sinčića da nastavi s fizičkim aktivnostima, dobro će mu doći i to je i način na koji će se pripremiti na ovu sezonu virusa”, poručio je Tomislav Ćorić.

Dodao je da je istina da je Hrvatska ovisna o uvozu, ali da je domaća proizvodnja veća od tog uvoza. Ćorić kaže da nije zabrinut zbog prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

“Naravno da će se očitovati ako je predmet doista otvoren, ali ja ne vidim niti jedan razlog za propitivanje. S Kovačevićem se nisam vidio u Klubu u vrijeme kad je bio otvoren natječaj za izbor predsjednika uprave Janaf. U Klubu sam bio nakon toga, nakon lockdowna, s mobitelom.”



Ćorić je komentirao i hoće li dati ostavku.

“Na hrvatskoj javnosti i onima koji o tome odlučuju je da odluče imam li povjerenje ili ne. Predsjednik Vlade odlučuje koji je tim s kojim igra i dok god sam ja u tom timu učinit ću sve što je najbolje za resor koji vodim”, kazao je Ćorić, prenosi N1.

NOVI SINČIĆEV PERFORMANS Ispred Ministarstva gospodarstva istovario je gomilu soli

Komentari