Milanović komentirao Jandrokovićevu fotografiju: Ima djecu, ima familiju. Ako se njima to sviđa, mislim, super. To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno

Predsjednik Zoran Milanović u Čakovcu je ponovno razgovarao s novinarima, a glavna je tema bila fotografija predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića u kupaćim gaćicama.

Predsjednik Sabora tako mu je odgovorio na jučerašnju Milanovićevu izjavu da je “jedan obični nasilnik bez mišića”.

“Ne znam je li se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao”, rekao je Milanović, prenosi N1.

Jandroković je rekao da o mišićima prosudimo sami, a novinare je zanimalo kakav sud je donio Milanović.



“Možda bi, ne znam, mogao to proširiti na njegovog šefa da bude jedan objedinjeni, ono, skini mi se. U duhu skidanja”, rekao je predsjednik.

Bi li on učinio nešto slično, zanimalo je novinare.

“Ne, ne, ne, ne bih, ne bih. Ne bih, mislim, to je njegova stvar. Ima djecu, ima familiju, prijatelje. Ako se njima to sviđa, mislim, super”, rekao je predsjednik.

Kako komentirate takvu objavu na društvenim mrežama čovjeka koji je u jednoj bitnoj ulozi u hrvatskoj politici, pitali su novinari.

“To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Ovo za mišiće sam mislio preneseno, ne doslovno. A kako on sve shvaća doslovno i kako je pun nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaći! Dobro je, nisam riknuo od smijeha”, rekao je Milanović.

Komentari