Mario Radić DP o reakcijama na Škorinu kandidaturu: Ponovno se skuplja lijeva i kvazidesna koalicija, u zbornom pjevanju iz straha od gubitka vlastitih fotelja

facebook

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić komentirao je buru reakcija nakon što su se mediji raspisali o mogućoj kandidaturi Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba.

”U strahu su velike oči, a nemamo srama da nas koči. Kako drukčije protumačiti samo neke od desetina salvi i osobnih uvreda koje su jučer i danas izašle u medijskom prostoru.

Davor Filipović (HDZ): Nije dovoljan jedan parking, treba cijeli grad uzeti za parking.

Nikola Grmoja (Most): Najava Škorine kandidature je ličila na političko maroderstvo. Maroderi su vojnici koji nakon bitke pljačkaju leševe mrtvih vojnika.



Anka Mrak Taritaš (Glas): Nakon gospodina Bandića, ne smije doći novi gospodin Bandić!

Ivo Josipović (SDP): Ne vjerujem da će nakon Bandićeva odlaska desnica preuzeti Zagreb.

Branko Bačić (HDZ): Škoro je odlučio upotpuniti kolekciju izgubljenih izbora.

Sandra Benčić (Možemo): Škoro će doći po treći poraz u godinu i pol dana.

Kao što smo i očekivali, ponovno se skuplja lijeva i kvazidesna koalicija, u zbornom pjevanju iz straha od gubitka vlastitih fotelja. Ne biraju sredstva niti riječi koje govore više o njima samima nego o onome koga vrijeđaju na najjadniji i najgnjusniji način.

Predlažem koaliciji HDZ-a, Možemo, Mosta, SDP-a, Glasa, uz političke trabante koje možda nismo zapazili, da u Saboru izglasa zakon o zabrani kandidature Miroslava Škore za bilo koju političku poziciju, a koji će biti u skladu s izričitom izjavom Andreja Plenkovića kad je u pitanju Domovinski pokret, kako ”garantira da ti ljudi neće nikad doći na vlast u Hrvatskoj”.

Predlažem im da se zajedno fotografiraju ispred sabora prilikom izglasavanja tog zakona i zapjevaju pjesmu ”Oj drugovi je l’ vam žao, rastanak se primakao”.

Očekujemo daljnje napade o bilo kojoj temi, o bilo kojem članu obitelji, supružnicima, djeci, jer njima ništa nije sveto”, stoji u Facebook objavi Domovinskog pokreta.

 

Komentari