Malenica se javio iz samoizolacije: Osjećam se dobro, prisegnut ću kad se za to steknu povoljni zdravstveni uvjeti

N1

Ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica zbog zaraze koronavirusom u četvrtak nije mogao sudjelovati na sjednici Sabora i dati svečanu prisegu pa se kratko obratio na Twitteru.

Malenica je čestitao Plenkoviću i kolegama ministricama i ministrima koji su danas dobili povjerenje saborskih zastupnika te najavio kako će svečano prisegnuti čim se za to steknu uvjeti. Poručio je i kako se osjeća dobro te vrijeme do preuzimanja novog resora krati čitanjem knjiga.

“Čestitam predsjedniku Vlade na ponovnom izboru kao i svim dragim kolegama i kolegicama kojima je Sabor ukazao povjerenje. Zahvaljujem i ja na ukazanom povjerenju da vodim Ministarstvo pravosuđa i uprave. Nažalost, zbog koronavirusa nisam mogao danas prisutvovati sjednici Sabora i položiti prisegu, ali ću to učiniti čim se za to steknu povoljni zdravstveni uvjeti. Novi resor je novi izazov i nova odgovornost. Biti ministar u 15. vladi je velika čast i obveza da se provedu reforme. Osjećam se dobro, vrijeme provodim čitajući knjige i pripremajući se za novi resor. Zahvaljujem se svima na brizi i željama za brzi oporavak”, kazao je ministar Malenica.

 



Komentari