Macan: Nemam se namjeru ispričati Vidović Krišto, postala je novi Glasnović u Saboru

screenshot

Kratka i oštra rasprava u Otvorenom između Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta i analitičara Krešimira Macana rezultirala je Macanovim izlaskom iz HRT-ovog studija.

Politički analitičar Macan je za Večernji list nakon izlaska iz studija rekao da je došao u emisiju jer se trebalo razgovarati o budućnosti Hrvatske i što će Vlada sve napraviti. Dodao je i kako je Vidović Krišto u studio stigla tek minutu prije emisije “kako ne bi morala s nama razgovarati”.

“Imala je spreman monolog i nije se dala smesti, vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti, a nakon toga je rekla izađite i otišao sam”, rekao je Macan.

Komentirao je i hoće li joj se ispričati za izrečeno. “Nemam se namjeru ispričati što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti”, dodao je.



O samom činu izlaska iz studija je rekao kako ga ne zanima prošlost i da ima svoj stav. “Svi drugi u studiju su političari, oni to moraju trpjeti ja ne moram. Ne zanima me prošlost. Ona ništa ne zna o prošlosti, nema veze s prošlosti, a priča o prošlosti, prije bih o tome pričao s generalom Glasnovićem. Ja imam svoj stav i slobodan sam čovjek, došao sam u studio svojom voljom i s dobrom voljom, mogu i otići svojom voljom”, rekao je Macan za Večernji.

KAOS U STUDIJU OTVORENOG! Karolina Vidović Krišto razbjesnila Macana, on izjurio iz studija: ‘S ovom spodobom ne želim sjediti’

Komentari