KORONAVIRUS NE BIRA Dvojica HDZ-ovaca u samoizolaciji, stranka otkazala sve aktivnosti u Osječko-baranjskoj županiji

HDZ je izvijestio da obustavlja sve najavljene predizborne aktivnosti kandidata HDZ-a s područja Osječko-baranjske županije, a koji su na listama u IV. Izbornoj jedinici.

“Osječko-baranjska županija danas bilježi pet novooboljelih osoba, a s jednom od njih tijekom posljednjih tjedan dana dva su kandidata s naše liste bila u kratkom kontaktu.

Oba kandidata svojevoljno su se odlučila za samoizolaciju te su se javili epidemiološkoj službi Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije”, izvijestili su iz HDZ-a.

“S obzirom na novonastalu situaciju, a s ciljem odgovornog ponašanja i zaštite naših sugrađana, odlučili smo otkazati posjete manifestacijama i stranačkim organizacijama.



O idućim terenskim aktivnostima kandidata s liste HDZ-a IV. Izborne jedinice s područja Osječko-baranjske županije izvijestit ćemo vas nakon savjetovanja s nadležnom epidemiološkom službom i u koordinaciji s Nacionalnim stožerom.

Zaštita zdravlja ljudi i njihova sigurnost su nam ispred svega, a predizborne aktivnosti nastavljamo putem društvenih mreža i pozivamo vas da nas pratite na Facebook, Instagram i Twitter profilima naših kandidata”, poručili su iz HDZ-a.

Jedan od kandidata koji je u samoizolaciji o tome je izvijestio javnost putem Facebooka. Riječ je o predsjedniku osječkog HDZ-a Ivanu Radiću.

“Sinoć sam dobio informaciju da je prijatelj s kojim sam bio u kraćem, ne i bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus. Iako nemam nikakvih simptoma odmah sam se samoizolirao i javio doktoru.

 

Postupam po uputama epidemiologa i bit ću u samoizolaciji dok mi ne kažu drugačije. Opreza nikad dosta tako da vas ovim putem obavještavam kako neću biti javno aktivan narednih dana, ali na mobitelu sam i uz računalo što god da treba”, poručio je.

Komentari