KORONA PARTY U ZADARSKOM RESTORANU Ćorić pjevao zagrljen s bendom i Ivaniševićem, restoran zatvoren do daljnjega

Restoran Niko / Facebook

U restoranu Niko u Zadru tijekom teniskog turnira Adria Tour održan je pravi “korona party”, a restoran je sve objavio na svojoj Facebook stranici.

U jednom od najpoznatijih zadarskih restorana usred ponovne pojave koronavirusa svjetske teniska krema opustila se uz bend.

Nakon otvaranja turnira u petak navečer Novak Đoković, Goran Ivanišević, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov i Marin Čilić sa svojim suprugama došli su na večeru koja se ubrzo pretvorila u feštu. Među njima je bio i hrvatski tenisač Borna Ćorić koji je dva dana kasnije bio pozitivno testiran na koronavirus. Ekipu su zabavljali klapa Niko i bend Forum. Ćorić i Ivanišević su se potpuno opustili i popeli na pozornicu te zapjevali s bendom.

Tenisače i goste zabavljali se klapa Niko i bend Forum.



Ćorić i Ivanišević su se opustili i popeli na pozornicu te zapjevali s bendom…

 

Ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel Niko piše 057info.

“Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra pa ćemo vidjeti dalje što ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvorit ću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, djecu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, no nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo cijeli grad, odnosno Hrvatska – od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima”, rekao je Pavin dodajući kako je ionako planirao odmor.

Komentari