Kod Maslenice poginule dvije curice, dok su tata i sestra teško ozlijeđeni

Zeljko Hajdinjak / CROPIX/ilustracija

Večeras se kod Maslenice dogodila teška prometna nesreća s poginulim osobama, javila je zadarska policija. Nesreća se dogodila oko 20:30 na državnoj cesti D-54 Maslenica – Zaton Obrovački, a sudarila su se dva automobila.

U nesreći su poginule dvije osobe.

Neslužbeno se doznaje kako su poginule dvije djevojčice iz Gračaca u dobi od 9 i 5 godina, a njihov otac i još jedna djevojčica, sestra preminulih curica, hitno su s teškim ozljedama prevezeni u zadarsku opću bolnicu.

Otac i djevojčica koji su sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći kod Maslenice nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno, potvrdio je Zadarskom zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc.

U drugom osobnom automobili zagrebačkih registarskih oznaka koje je sudjelovalo u nesreći bili su vozač i suvozačica, ali oni su prošli bez ozljeda.

Policija i državni odvjetnik još uvijek istražuju okolnosti tragičnog događaja, no prve informacije govore da otac koji je vozio djecu s kupanja najvjerojatnije nije skrivio nesreću.

Na mjestu nesreće obavlja se očevid, a tamo su i policija i druge nadležne službe.

Očevidom rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Promet državnom cestom je obustavljen i odvija se obilazno, a na mjestu nesreće je u tijeku očevid kojim rukovodi županijski državni odvjetnik, piše Zadarski.hr.

Komentari