KOBNI ADRIA TOUR Mirna Zidarić pozitivna na koronavirus!

Screenshot: Instagram

Mirna Zidarić, sportska novinarka i urednica na HRT-u, izvještavala je s teniskog turnira Adria Tour u Zadru te je nakon obavljenog testirana putem svog Instagram profila objavila da je pozitivna na koronavirus.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji, članovi ove male instagram družine, kolege novinari…uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvijestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan.

 



View this post on Instagram

 

Dragi prijatelji, članovi ove male instagram družine, kolege novinari…uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvjestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan. Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim lječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti ‘hešteg’ budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena?

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

U samoizolaciji je u Zagrebu

Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim liječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno.

Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti ‘hešteg’ budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena”, stoji u objavi.

Komentari