Kerum zaprijetio Ivoševiću: Spomeni me još jednom, iščupat ću ti grkljan!

Željko Kerum, bivši splitski gradonačelnik a sada kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, zaprijetio je danas aktivistu Bojanu Ivoševiću da će mu “iščupati gučak” (grkljan op.a.).

Kerumu je povod za prijetnje bio Ivoševićev intervju za Dalmatinski portal objavljen jutros u kojem Keruma naziva zloćudnim tumorom Splita. Ivošević je inače glasnogovornik Facebook stranice “Dnevna doza splitskog nerada” koja ukazuje na sumnjive poslove i uzurpacije javnog dobra u Splitu.

“Ivoševiću, ne znan te niti san u bilo kojem smislu ima s tobom kontakt, a ti napišeš javno da san ja tumor grada Splita, jesi li ti svjestan šta radiš? Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan ‘Split je kurac’, za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor jer se sprdaš s Hrvatskom”, sasuo je Kerum uvrede.

Poručio je Ivoševiću da je šteta “što uteka profesorici Tonković kad ga je ’tila tuć jer joj je vriđa obitelj”.



Kerum, podsjetimo, govori o incidentu od prije godinu dana kad je suprug spomenute Tonković gađao Ivoševića kamenjem na splitskoj rivi uoči dodjele satirične nagrade Zlatni ku*ac.

“Priša si miru. Smeta ti Split i Hrvatska, ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci, a mene još jednom spomeni gučak ću ti iščupat”, rekao je Kerum. U međuvremenu se aktivist Ivošević oglasio na svom Facebooku.

Kada se u istoj prostoriji nađemo ja i Željko Kerum u njoj bude jedan četnik. Ekonomski četnik kome je svaka firma koju…

Gepostet von Bojan Ivošević am Freitag, 12. Juni 2020

“Kada se u istoj prostoriji nađemo ja i Željko Kerum u njoj bude jedan četnik. Ekonomski četnik kome je svaka firma koju je dotakao propala. Od trgovine kojoj se dokumentacija “samozapalila” i ostavila dug od 1.730.919.193,60kn prema radnicima, drugim tvrtkama i državi do hotela Marjan u kojem su već desetljeće jedini gosti komarci, Bena iz kojih su govna curila po Splićanima i Splićankama, a na kraju i grada i županije u kojima 12 godina politički truje, uhljebljuje i siše.

Veliki poduzetnik kojem je sve što je na tržištu propalo, jedino u čemu je uspješan je sisanje novca poreznih obveznika kroz proračun Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije gdje je na vlasti 12 godina, piše Večernji list.

Komentari