KAKVA DRAMA U BACKSTAGEU: Asim zaskočio Maju, cijela haljina bila je zamazana tortom

Foto: Dnevnik.hr

Instagram pratitelji Maje Šuput imali su priliku vidjeti ono što se nije vidjelo na televiziji – nakon što ju je u “Plesu sa zvijezdama” zaskočio glumac i natjecatelj Asim Ugljen, haljinu je zamazala tortom, a njezin ‘beauty tim’ reagirao je brzo i učinkovito.

Nakon što je produkciju zamolila za stanku, Maja je otrčala u backstage u kojem ju je čekao uvijek spremni Marko Grubnić. “Je li ovo moguće? Marko, što ćemo sad?”, upitala je svog dugogodišnjeg stilista i prijatelja.

Grubnić je, dakako, bio potpuno spreman na ovu kriznu situaciju. Uoči početka emitiranja, pripremio je još jednu crvenu opravu pa se Maja u trenu presvukla, a scene objavljene u njezinim Instagram pričama nalikuju onima iz serije “Hitna služba”.Podsjetimo, nakon što je od natjecateljice Ivane Čuljak, inače profesionalne slastičarke, dobila tortu, Maja se prepala nakon što ju je zaskočio Ugljen. Njegov, pak, humor kod gledatelja nije naišao na ‘plodno tlo’ – na službenoj Facebook stranici emisije pišu mu da je pretjerao te da je nezreo, prenosi Dnevno.hr.

 

Komentari