Kako je ovo moguće? Vučemilović stranci prodala 1479 CD-ova Miroslava Škore

screenshot HRT

Domovinski pokret upravo je potresao novi skandal. Sestra Miroslava Škore, Vesna Vučemilović je, dok je njen brat bio predsjednik stranke, navodno istoj toj stranci prodala abnormalnu količinu njegovih CD-ova.

“Stare božićne pjesme su mi apsolutni hit. Nisam primijetila da svaki Božić imamo nove pjesme” komentirala je Vesna Vučemilović današnju objavu tjednika Nacional koji je objavio da je Škorina supruga 9. prosinca 2020. godine Domovinskom pokretu, čiji je Škoro tada bio predsjednik, prodala 1479 CD-ova Miroslava Škore, pjevača.

Ti su CD-i prodani po navodnoj cijeni od 23,99 kuna po komadu uz popust od deset posto, pa je ukupan iznos od 35.481 kuna umanjen za 3548 kuna do konačnog iznosa od 31.933 kune.

Navodi se radilo o CD-u objavljenom 2015. godine, odnosno o neprodanim zalihama nosača zvuka starih punih pet godina. Škorina supruga je, naime, odgovorna je osoba u tvrtki Campus, koja je izdavač tog CD-a koji nosi naziv “Miroslav Škoro, Ladarice – Hrvatski Božić”.



Na CD-u se nalazi deset božićnih pjesama. Supružnici Škoro osnivači su te tvrtke koja je stranci prodala i vina. Navodni račun koji je tvrtka Campus, kako navode, 9. prosinca 2020., fakturirala Domovinskom pokretu: Ništa novo, koliko je meni poznato. I o tome se već sve reklo”, piše Nacional.hr

Komentari