JEDAN KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA SE POVLAČI Plenkovićev kandidat je prilika da se makne Bandića i da se ta močvara isuši

Bruno Konjevic / CROPIX

Vijest da je Andrej Plenković ponudio Damiru Vanđeliću podršku za kanidaturu za zagrebačkog gradonačelnika nije iznenadila Otta Barića, još jednog čovjeka koji se nadao potpori HDZ-a.

I koji će, po svemu sudeći, odustati od kandidature.

“Očito sam vidovit. Jutros sam rekao da će se to dogoditi i da Vanđelić nije loš izbor. Moji su rekli da jesam lud, da se nikad ne govori tako o protivniku”, kroz smijeh nam je rekao potencijalni kandidat za gradonačelnika.

“Skoro sam siguran da ja neću dalje. Vrlo sam blizu odluke, ali ne zbog Vanđelića i HDZ-a. Vidim da je jednostavno nemoguće kao potpuno neovisan kandidat, a ja se ne želim nikome prikloniti, uspjeti u takvim izborima”, napomenuo je.



No, smatra da bi za Zagreb bilo dobro da Vanđelić prihvati kandidaturu.

“Ta mogućnost, ako bi Plenković stao iza Vanđelića, otvorila bi priliku da se makne Bandića i da se ta močvara isuši. Gospodina Vanđelića dobro znam, surađivali smo na nekim projektima dok je bio u Adrisu, on je vrlo korektan i sposoban menadžer i ako ne mogu biti ja, on bi bio dobar izbor za gradonačelnika”, poručio je Barić za Dnevno.hr. 

Komentari