Jandroković demantirao glasine o obveznom cijepljenju!

Screenshot/RTL

O današnjoj sjednici Sabora već smo detaljnije pisali, ali jedna izjava predsjednika Hrvatskog Sabora upada u oči. Naime, Gordan Jandroković je govorio o obveznom cijepljenju.

Za početak je govorio o mogućem kraju pandemije: “Moje je mišljenje da nećemo ići u smjeru obveznog cijepljenja“ radija. Znanost je vrlo brzo našla cjepivo, sada se možemo boriti s pandemijom, što će više biti procijepljenih lakše ćemo, bolje i sadržajnije živjeti“,

Jandroković je rekao i kako se za sada nije razgovaralo o covid potvrdi sa Sabor. “Ne bih želio prejudicirati, niti bilo koga zastrašivati, treba se prilagođavati uvjetima koje covid sa sobom nosi.”

Ne razumijem logiku onih koji kažu, ‘neću se cijepiti, ali želim novac’“, uzvratio je na upit o vezivanju potpora uz procijepljenost. “Poslodavac ne može natjerati radnike da se cijepe, ali ni država više nije dužna davati 4.000 kuna potpore, jer postoji cjepivo, a covid nas je do sada stajao 30 milijardi kuna.


Završio je o nekakvoj ocjeni svog mandata: “Nešto više od 4 godine i dva mjeseca, brzo vrijeme ide, čast mi je biti predsjednik Sabora s najdužim mandatom. Za sada nema naznaka da bi Sabor, koji redovan rad završava 15. srpnja, zasjedao izvanredno”, piše N1.

Komentari