Ivica Todorić: Marić i Plenković izveli su puč na Agrokor pri čemu su se okoristili za stotine milijune eura

Cropix

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić obrušio se na ministra financija Zdravka Marića. Optužio ga je da je s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem organizirao neprijateljsko preuzimanje Agrokora, a zamjera mu i to što što nije prijavio Plenkovića kada je saznao da “planira zločin”..

“Zdravko Marić je nekoliko godina radio u Agrokoru nakon čega je otišao u Vladu RH, u Ministarstvo financija. Danas raspolažemo konkretnim dokazima da je Zdravko Marić zajedno s Andrejem Plenkovićem i „grupom BORG“ bio aktivno uključen u pripremu i provedbu protupravnih radnji u svrhu neprijateljskog preuzimanja Agrokora (PUČA).

Tim PUČEM se raznim akterima omogućilo pribavljanje znatne nepripadajuće materijalne koristi.(u stotinama milijuna eura)

Poštovani, predlažemo da temeljito analizirate dokaze, serijom od 18 mailova u prilogu, koji će vam omogućiti da dobijete potpunu sliku o tim dramatičnim događanjima.



Zdravko Marić je znao za kriminalnu organizaciju pod palicom Plenkovića s osobama izvan institucija RH.

Zdravko Marić je s njima surađivao i dobro je znao da planiraju oteti Agrokor! O tom zločinačkom planu svoje bivše kolege iz Agrokora nije nikada upozorio. Ovdje podvlačim, poštujem i cijenim Marićevo profesionalno zanje, no kada je taj Z. Marić vidio da Plenković i „grupa BORG“ nad njegovim kolegama i njihovom imovinom planiraju zločin, trebao je biti dosljedan i prijaviti ih nadležnim organima. Nije smio sjediti sa zločincima za istim stolom, trebao se je ustati i otići. To bi bilo moralno.

Zašto tada nije bio profesionalan i dosljedan? TO SE ZOVE IZDAJA! Ali to nam istovremeno i puno govori o osobi! Iako u Aferi Agrokor ima mnogo iznenađenja, do prave istine se dolazi, a stvarni šok dolazi tek na kraju.!

Da budem precizan, prije nego Vam prezentiramo dokaze (svi su mailovi izvor – DORH) želim dati informaciju da za Zdravka Marića i druge postoje osnovane sumnja za počinjenje više teških krivičnih djela, za koje provodimo istražne radnje.

Pogledaj mailove i saznaj više na linku: https://bit.ly/2YwXGpP .”

Komentari